onsdag 9 november 2016

TRUMP & BUSH MED SIKTE PÅ SAUDISK OLJA...


Man inser ganska snabbt att Donald Trump har gjort en BUSH manöver mot USA och övriga världen.

I och med att väljarna godkänt i det amerikanska verbala kaoset i USA att dom med Trump ska ge tillbaka Iraks olja till BUSH klanens oljebolag. Och det mitt herrskap ska inte USA betala för, det ska skrivas över precis som Afghanistan fick skriva över sina 2 mineral gruvor på över en miljard i värde som direkt kunnat med stöd av rätt land kunnat gynna afghanska befolkningen. Men som det nu är uträknat av BUSH och REPUBLIKANERNA så ska Afghanistans befolkning betala USA'S skuld med profiten från dom afghanska gruvorna.

Och med att övriga världen inte sätter ner foten så kommer BUSH också att ta sikte på saudiska oljan och begäret av att FÅ kontrollen över oljeanläggningarna i Saudiarabien. Nu har republikanerna släppt alla spärrar med hjälp av Ku Kux Klan och dom amerikanska nazisterna som även tillhör den amerikanska eliten. Man kan som säga att dom är Ramzan Kadyrovs militär och Krims nazister i en klump fast med amerikanska målsättningar för andra länders mineraltillgångar särskilt ekonomiskt svaga och kaotiska hjälpbehövande länder. Men också länder som dom kommer att ha olika sorters samarbeten med.


Det är så BUSH och TRUMP och USA'S företagselit ska göra företags eliten och staten USA mäktig igen. Löftena till USA'S vanliga väljare kan dom ekonomiskt unna sig att kompromissa bort.


Men nu gott folk kommer en liten politisk knorr på den amerikanska politiken, nu kan inte republikanerna skylla på DEMOKRATERNA eller nån annan politiskt parti då majoriteten av elektorerna är republikaner och demokraterna har ingen egentlig makt i USA 2017 och framåt. Så allt som kommer att gå fel är faktiskt då TRUMP och BUSH och CHENEY'S med republikanernas fel och dess ekonomiska supporters. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar