onsdag 2 november 2016

RYSSLAND & AFGHANISTANS DROGER...

Att Putin  ska placera stridsfartyg och ubåtar som är kärnvapenbestyckade på Krim. Där det finns Nattens Vargar, extrem nazister även bland militären ända upp till generalmajor. Och Putin säger sig om Donald Trump vinner komma överens om vissa saker han vill ha igenom som han förväntar sig Donald ska säga ja till så ska han dra sig tillbaka från Syrien känns ganska oäkta.

Om man ser till fakta han har sin kriminella organisation som sysslar med droger och andra kriminella saker som Hells Angels gör, denna ryska versionen försökte ge ISIS hög radioaktiv substans till ISIS mot billigt knark för ett tag sen via närliggande land som stoppades. Dom hade några glasrör bland civila i en civil bil mot Afghanistan för att ISIS skulle kunna göra en radioaktiva bomber mot EU länder.  Med den historiska fakta på bordet känns det väldigt fel i min maggrop vad Vladimir Putin nu planerar. Han har sagt att vissa saker gör han inte men gjort dom sen ändå, så på självklara grunder litar jag inte på han.

Ur hans synvinkel är det inte farligt men han har inga kunskaper hur han ska hantera så många aggressiva kriminella grupper på Krim församlade som hatar muslimer, judar och inte trogna nazister i ett land där 1/3 är islamister och det finns ryska judar. Men vi som är objektiva och inte är inne i denna smet ser klarare på saker och ting. Större fruktan behöver vi inte för det men vara vaksam på det. Och inte tillåta rysk militär in i Afghanistan med dess drogodlingar dessa olika terrorgrupper äger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar