onsdag 9 november 2016

PUTIN & TRUMPS FREDSMÄKLANDE...


Alltså nu skickar Putin Medvedev till Israel och Palestina för att försöka ena dessa länder, som vi övriga länder har försökt göra över 70 år.

Nu tycker Putin och Trump att Israel ska efter 70 års konflikter med Iran och övriga muslimska arab länderna acceptera att Jerusalem ska bli helt judiskt då det är sen över 1000 år också muslimskt.

Så Ryssland tar parti för al-Assad som är emot Israel  som helt tar över Jerusalem som judisk stad för han anser sig också tillhöra övriga sunnimuslimska sidan då det gäller staden Jerusalems betydelse för den muslimska världen.

Och Trump tar Israels parti gentemot muslimska helgedomar i Jerusalem som omgivande länder anse som en del av deras religionskultur.


Och detta gott folk ska dessa pojkar också få al-Assad, USA och Ryssland gemensamt att bekämpa ISIS med sunnimuslimska pershmergakurder i nordvästra Syrien och norra Irak och att dessa sunnimuslimska grupper med dess ledare acceptera Israel gör helt och hållet 3 religioners stad till en judisk stad i Israel.


Hm, finns det nån möjlighet till ett växande missnöje med ensidiga ställningstagande för 2 stycken minoriteter av 2 så arroganta kärnvapenmakters presidenters arroganta ledarstil ? Som ser det som enkel och effektiv lösning ur Rysslands och USA'S synvinkel.


Den arabiska muslimska befolkningen har min empati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar