lördag 12 november 2016

KU KUX KLAN I TRUMP'S KABINETT...


Att Donald Trump nu tar sin personer med mer extrema åsikter som egentligen strider mot dom demokratiska grundlagarna är negativ ur folklig demokratisk synvinkel.

David Duke blir sekreterare i Trump's kabinett för utvisning, stärker min tes om Ku Kux Klan och nazister får ministerposter i USA'S nya regering. I och med att dessa 2 grupperingar är emot öppenhet, men för fientligt övertagande av företag som inte följer deras principer i en rad olika områden så blir ju inte denna regering direkt demokratisk.


Vilket öppnar för att Trump och hans republikanska affärsgäng godkänner Rysslands militära fientliga övertagande av Krim i första hand och sen nordöstra Ukraina. Vilket gör att inte Trump med hans gäng följer eller kommer att följa den internationella lagen om mänskliga rättigheter.


Då inser man att Bush kommer att med Trump's hjälp ta tillbaka sina oljeanläggningar i Irak. Det blir väl betalningen till USA och Bush klanens oljebolag för USA'S militära assistans nu med flera NATO trupper utövar i Irak i kampen mot ISIS och övriga terrorgrupper. Frågan är bara kommer övriga länder att godkänna USA blir det enda land som vinner ekonomiskt på kampen mot ISIS i Irak ? Då förstår man varför Trump tycker att Ryssland har rätt att göra militära fientliga övertaganden av andra länders mark.


Man inser ganska snabbt att Ryssland och USA'S nya regering ser världen som ett schackbräde och som att dom är dom enda som kan bestämma över andra länder och deras öden ostraffat. Och det med ett mer nazistiskt och odemokratisk tillvägagångssätt att styra USA. Då blir ju faktiskt mer som en falsk republikansk profet Donald Trump framstår som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar