lördag 19 november 2016

USA'S PRESIDENT/AFFÄRSMAN...


Att dom män som Trump har gett olika jobb som justitieminister ,domare och finansminister även skatteminister ser inte nåt fel att Donald Trump gör affärer för sitt privata företag samtidigt som han som USA'S president far till olika länder som han har redan företag i och till nya länder han siktar på att etablera nya företag i. Men det räknar ju hans kompisar också med att göra. Sen har ju sen flera årtionden USA'S presidenter visat sina deklarationer för visa en gång för alla att det inte finns några som helst tveksamheter om sin ärlighet, detta kommer inte att Donald Trump att göra, det har nu tillträdande skatteminister tänkt att hans GUD Donald Trump ska slippa.


Sen har denna republikanska buffel också visat helt öppet att hans universitet inte levererar vad han lovar. Och det ringer en varningsklocka då det gäller 6000 elever inte fått det Donald lovat riktig utbildning och betyg med diplom.


Det ser ut som det blir en repetition av George W Bush manöver då det gällde att få överskrivet Iraks olja på sina bolag då han var president. Men denna Donald USA'S nya enmans show kommer nog att ta den amerikanska korrupta stilen och agerandet betydligt aggressivare och större, för att skapa sån stor sensation som möjligt. Och samtidigt sänka övriga oljeländer och särskilt Ryssland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar