tisdag 29 november 2016

ATT SKAPA FRUKTAN RÄTTFÄRDIGAS...



Vi måste göra det som krävs för att säkra al-Assads position som president i Syrien säger Putin. Assads största hot är obeväpnade sunniter som han ser som stort hot mot hans position. 

Egentligen är det så i och med att Putin styr sitt land som en korrupt diktator som måste till varje pris hålla fast vid sitt stulna företag och förmögenheter så avskyr denna man all sort demokrati. sen om det leder landet ifråga ner i ekonomiskt katastrof berör inte honom för han har ju med sina övriga oligarker sin oskattade företag och förmögenheter enligt honom ska övriga folket betala dom redan rikaste mer skatt för att bekosta kriget mot sunniterna i Syrien. Medans alla oligarker som tillhör Rysslands rikaste blir allt rikare och mer begärliga på andra bolag och rikedomar. Men som Hitler fantast så låter han ju folket strida om att få sina inkomster mer olagligt och därmed skapa det kaos och anarki Hitler så mycket eftersträvat för resten av världen. Men istället för TYSK Hitler är det mer frågan om Rysk diktator med nazist ideologi mer åt Hitlers version av hur Putin ska styra övriga världen. Och att han stärker al-Assads position gentemot övriga arabvärlden som Alaawiit som är minoritet nere i Arab regionen.


Men han ser ju världen från en oligark som med odemokratiska medel måste behålla och stärka sin makt. Och därför ser en ensidig lösning och väljer att blunda för den humanitära katastrof han och al-Assad har skapat med övriga terrorgrupper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar