torsdag 3 november 2016

SANKTIONER MOT KREMLS ELIT...

Sanktioner mot Putins inre krets handlar om Rysslands 100 rikaste oligarker som inte på något sätt betalar skatt för sina företag eller förmögenheter i eller utomlands. 

Djupgående korruption där endast Rysslands rikaste kommer undan skatt och avgifter och lägger över kostnadsbördorna på den övriga befolkningen. Men ställer in betalningar av löner till lärare, professorer, läkare, sjuksköterskor, ambulanspersonal, poliser. Men ger utbetalningar av löner till ministrar och enade Rysslands partimedlemmar.

Till och med Dmitry Medvedev premiärminister har tagit palats som muta för att skolkompisar fått höga tjänster och extra byggnader för över 1 miljard byggt av ryska skattepengar.

Och fler och fler lågavlönade och pensionärer blir hemlösa och oligarkerna rikare och rikare och ryska staten har mindre statligt ägda bolag. Så gott folk nu är det dags att sätta åt tumskruvarna på dom ryska oligarkerna så slipper fler hemlösa ryska medborgare svälta ihjäl på Rysslands gator nästa vinter.För nu kommande vinter kommer några tusen dö av kylan och undernäring bland annat. Och då några hundra egocentriska oligarker utan hjärta offrar så många oskyldiga människor borde FN gripa in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar