måndag 14 november 2016

RYSK HÖG MINISTER GRIPEN...



Rysslands ekonomiminister är gripen för mutbrott. Aleksej Uljukajov har alltså gripits för att tagit emot muta från ryska oljebolaget oljebolaget Rosneft på 2 miljoner USA dollar för att få en positivt bedömning.


Jag fick mig ett gott skratt på morgon. Hela ryska staten har sen år 2000 byggt upp samhället på korruption och Putin med hans KGB kompisar som gjorde landets största historiska plundring av staten och även gjort det dom senaste åren. Ska nu rensa upp korruptionen i Ryssland, men har inte en tanke på att göra det enda rätta att återlämna det dom själva tagit. Dom ska sätta sig till doms över övriga som begår betydligt mindre mutbrott och fängsla dom för mutbrott på ett par miljoner USA dollar då dom själva begått i mångmiljardklassen.


Först på Krim varför det en rysk extrem nazist som var militär som torterade en schäferhund valp till döds och som avslutning skar av halsen på hundvalpen och la upp det på Facebook. Som belöning fick han en tapperhetsmedalj för detta av sin överbefälhavare.
Sen nu så har 2 stycken 17-år gamla flickor sökt upp 2 hemlösa hundvalpar och filmat denna tortyr av hundvalparna även då dom hundarna dog av tortyren. Dom mina damer och herrar anhölls och den 19 år gamla mannen som filmade det hela anhölls också. Allihopa blev dömda.
Denna hatiska främlingsfientliga statliga teve propaganda som visas dygnet runt börjar nu färga av sig rejält bland ungdomarna men även bland politiker. Putin börjar tappa kontrollen helt enkelt och hans drömland börjar bli för kriminellt och våldsamt för hans personliga smak. Han har gjort som Trump och trott att han kan kontrollera massorna vilket är en sådan diktators naiva illusion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar