torsdag 3 november 2016

USA HATISKT SPLITTRAT LAND...

Då jag för några dagar sen skrev om nazister och nämnde USA med dess nazister och Ku Kux Klan ,då trodde jag inte att deras medlemsantal växte med 11 000 medlemmar i veckan. Donald Trump har verkligen satt ingång hatet och aggressionen från låginkomsttagare ända till FBI och politiker. Varför ha ett val då republikanerna styr ekonomiskt hela USA, vore det inte bättre att sätta en person direkt ifrån republikan sidan och styra som Putin och se hur länge det håller. Trump är ju ivrig att få använda kärnvapen, han har ju sagt har vi dom såklart vi ska använda dom. Han skulle ju inte heller tveka använda dom mot Ryssland heller om inte då har Putin ju hela makten över Trump vilket han suktar efter. 

2 kontrahenter så lika varann med hatiska beväpnade växande organisationer, Ryssland mer explosiv och USA på randen av inbördes krig förutom med hat mot muslimer/islamister, judar, homosexuella och inte kristna.

Att extrem rika har så mycket pengar med så mycket cynism och förakt mot andra människor och sprider skiten över så många länder som inte villa ha så mycket dålig energi som USA och Ryssland nu besitter  från deras säkerhetspolis till politiker elit. En tragisk utveckling med 2 stora före detta respekterade supermakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar