onsdag 2 november 2016

PUTIN SKA PLACERA FLER MILITÄRER PÅ KRIM...


Kreml har på Twitter gått ut med att mer militärer ska placeras på Krim med fartyg och ubåtar. Hm hade dom inte annekterat Krim för att ha hamnbaserna med sina marina militär i första hand.

Dom första som placerades på Krim var Vladimirs Putins egen ryska variant av Hells Angels: Nattens Vargar, här med ryska Krim ledaren som han personligen utanför medias ögon sponsrar och en gång startat.

Nattens vargar var dom första kriminella gruppen som hade vapen och fick Putins godkännande att regera Krim som dom behagade. Vilket dom också gjorde och gör.

Nattens Vargar är före detta soldater men också poliser, men som nu sysslar med prostitution, droger, utpressning. men har på senare tid försök putsa upp den bilden med att låta barn åka motorcykel utan hjälm och skyddsutrustning och försöker få ungdomar knutna till organisationen.

Så med öppet kärnkraftsverk med högradioaktiva substanser med en delvis nazistisk militär och Nattens Vargar ska han nu få dit mer stridskorvetter och ubåtar.

Och säga till övriga världen -ni har absolut inget att vara orolig för, hederligare människor än dom som finns på Krim kan ni inte hitta nån annanstans, lita på mig.

Alltså jag har den frågan helt klar för mig: Vars fan finner man såna beskrivningar av hederliga människor som har till gång till kärnvapen som får Vladimir Putin med dom fakta nu till handa, att vi ska känna tillit till honom och hans ryska kriminella version av Hells Angels och nazister ?

Men jag förstår att övriga världens nazister vill samlas på Krim men hur i helsicke går det kriminella ihop med militär, nattens vargar och nazister om inte alla hade samma extrema åsikter om vilka hatobjekten och motiven att få mer makt i världen och över övriga länder. För bland den Krim placerade militären kan det inte finnas andra åsikter än dom extrema ,dom skulle inte överleva det hårda mentaliteten. 

Det är detta jag kallar livsfarlig verklighet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar