onsdag 30 november 2016

STRAFF FÖR TERRORISTER...

Abu Jamar som rekryterar jihadister i Sverige bland annat och som SÄPO har jagat i 15 år. Men som också är eftersökt av FBI. 

Enkel lösning på detta problem är att då man vet dom rest ner till Syrien och Turkiet så är det för att träna med DAESH eller för mer information om vars dom ska utföra terrordåd. Fortfarande har våra svenska politiker skapat för svaga lagar mot terrorismen. Att man varit i träningsläger för DAESH, är länken som rekryterar och finansierar borde ge permanent utvisning. 

Om det inte blir klarare lagar mot tillhöra och sympatisera med terrorgrupper med klar och permanent utvisning från landet och frånta dom medborgarskapet kommer många länder tillsammans med Sverige bli länder där det frodas jihadister som också kan med lätthet utföra terrordåd. Men också utgöra en fara för andra landsmän.

Så politiker en skärpning på lagsidan så den inte kan misstolkas av domstolar eller advokater liksom gärningsmän annars är det nästan som vi finansierar människor som utför terrorattacker.

Nu för tiden är många medvetna om vad DAESH står för och vad som sker i deras så kallade kalifat, så dom som ändå bestämmer sig för att resa ner vet helt klart varför dom gör det. Och dom kommer också att veta vad dom riskerar om vi stärker upp lagarna mot terrorismen.

För nu har vi imamerna och media som kan tala om dom nya lagarna men också informera i skolorna på högstadiet och gymnasiet. Både med vuxna och ungdomar talar man med respekt klarspråk och visar klara gränser och sluta fjäska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar