måndag 14 november 2016

EUROPEISKA NAIZSTER & PUTIN & TRUMP...

Sen att europeiska nazister tror sig kunna prata med Vladimir Putin att stoppa flyktingströmmarna från Syrien är rent idiotiskt och barnsligt naivt. 

Okej, låt oss ideologiskt kolla vad Marie Le Pen och hennes parti är beredd att göra, liksom Orban i Ungern eller nazisterna i Polen, liksom nazisterna i Tyskland. Deras extrema partier leder landet. Då skickar dom tillbaka dom syriska flyktingarna till Syrien. Vilket både Putin och al-Assad ser som ett politiskt och verkligt hot mot deras existens i Syrien. Många kommer att bli bombade med kemiska bomber, skjutna av al-Assad krypskyttar eller tvingas bli extremister av dom arabiska terrorgrupperna i Arab regionen. Skapa en djup konflikt mellan sunniter, Alaawiiter, shiamuslimer.shiiter och judar. Men då blir ju Putin, Al-Assad, Trump med sina extremister och Europas nazister glada för då kommer deras hatobjekt att starta ett gigantiskt krig mot varandra och ur extrem nazisternas vinkel är det som att skicka hatobjekten in i en gigantisk gaskammare liknande Hitler gjorde mot 1 000 000 judar, men här rör det sig om flera miljoner spädbarn, småbarn, ungdomar, kvinnor och män. 

Men enligt Putin, Le Pen, al-Assad, Trump, Orban med övriga Europeiska nazister då behålles den vita ariska rasen enligt USA modell, sen kommer det order från USA att den amerikanska modellen i ideologiska religion är vad som ska gälla. Därför kommer amerikanska ledare att lära dom europeiska nazisterna korrekt ideologi.

Och med att det nu uppstått ett raskrig liksom ett etniskt rensning ala Hitler med nazisternas stora glädje så blir ju också oljan i den arabiska regionen bunden i krigszon och inte åtkomlig för övriga världen och därmed får inte USA och Bush klanen skriva över olja och övriga fattiga länders mineraltillgångar på dom mäktiga i USA.


Men har Europas nazister bestämt sig att bli USA'S och Ryssland's små naiva knähundar och sälja ut sitt lands traditioner och företag till rysk eller amerikansk ledning får ju stå helt för dom själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar