onsdag 30 november 2016

TRUMP & HANS FÖRETAG....

Då Donald Trump sa att han inte skulle ta ut nån presidentlön för han tyckte det räckte med alla förmåner som kom med Vita huset, insåg man att här ligger en hund begraven.

Det visar sig nu att Trump ska fortsätta styra sin koncern på heltid samtidigt som han ska vara president på heltid. Vilket innebär i praktiken att andra människor gör grovjobbet för honom som president med han ta åt sig av äran att göra ett bra enmans jobb som president. 

först hade USA Kennedy familjen med sina bolag sen blev det George H W Bush efterföljande sonen George W Bush som använde president positionen för sina privata oljebolag.
Sen har Trump anklagat Clinton för att vara korrupt och använda sin position för att få pengar till Clinton fonden och vara en del av politiska elitträsket.

Nu tänker Donald Trump jobba heltid med sina bolag och dess expansion. Dessutom jobba heltid som president. Då man möter Trump kan man fråga sig om man pratar med affärsmannen som suktar efter nya länder att expandera i eller kommer han enbart i statsaffärer och samarbeten med dom länder han besöker
För gör han sitt privata bolag till en statlig angelägenhet så har han fört namnet Trump till den skara av korrupta politiker som blandar sina privata bolag med statliga affärer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar