måndag 14 november 2016

KU KUX KLAN BLIR POLITISK STRATEG TILL TRUMP...


Steve Banon ses som en i Ku Kux Klan som nu ska bli Trump's chefstrateg. Och en nazist som stab chef. Steve anser vita människor står över dom arabiska, färgade och judiska människosläktet och därför ska resten av världen nu följa deras religion, politiska åsikter som dom ser världen. Vilket innebär att dom enda som ska få profit med hjälp av dom naturtillgångar landet har som betalning av då akuta bistånd ges, dom länder man hjälper militärt i olika områden ska betala till USA och inget annat land.Värt är att notera detta gäller även NATO insatser eller USA/Ryska insatser, det ska fördelas på följande sätt Bush får oljeanläggningar överskrivet på sina bolag, Cheney får gas anläggningar överskrivet på sina bolag, urangruvor skrives över på den amerikanska staten och Trump's bolag ska få sin del, om Trump&Bush&Cheney&Banon känner sig på bra humör så kan ekonomiskt svaga länder med ej utvunna naturtillgångar skrivas över på amerikanska staten. Precis som gjordes i Afghanistan så tar dom vartenda naturtillgång även om det gör landet i permanent fattigdom, vilket gör dom beroende av USA'S välvillighet att följa deras politiska agenda och önskemål. Precis som Trump tydligen har sagt USA I FÖRSTA HAND SKA VINNANDE LEDA I ALLA SITUATIONER.

Och med att dom hatar judar, islamister, muslimer, rysk ortodoxa, grekisk ortodoxa, katolsk protestantisk, buddismen och några fler religioner. Så kommer nog Israel, Iran och en del andra arabiska oljeproducerande länder få det hett om öronen om dom inte genast böjer sig för den amerikanska överheten republikanerna.

Detta kommer med stor säkerhet att antända ny farligare islamextremister, det är som att hälla bensin på en glödande falnande brasa.

Trump måste till varje pris behålla makten och med anhängarna till Ku Kux Klan och amerikanska nazister och vitmakt rörelse i USA i första och få dom övriga nazisitiska extremisterna till att underkasta sig USA'S ideologiska pekpinnar och göra Marie Le Pen National Front Frankrike och Polens,Ungerns, Georgiens, Bulgariens nazister till deras naiva knähundar så blir ju Putin en barnlek.

Så Europas extremisters glädje kommer att fastna i halsgropen då dom inser verkligheten med dom extrema i USA'S regering och deras målsättningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar