lördag 5 november 2016

TRUMP VILL INTE VARA MED I FN...

Donald Trump säger i sina tal i helgen att USA ska inte vara med i FN, dom pengarna ska USA använda till sig själva.

Okej, om nu USA inte ska vara med i FN då behöver vi inte heller ha FN huvudkontor kvar i New York, då ska all FN verksamhet tillbaka till Geneve Schweiz. Och då blir vi ju mer självständigare från republikanernas politiska påtryckningar. Så nån direkt större saknad efter dom blir det ju inte. Något ont för alltid något gott med sig.

Och med såna här republikanska anhängare som stödjer Trump och har Putin som förebild, det här är dom extrema nazistiska och även Ku Kux Klan har sådana maskingevär. En vanlig amerikan kan fritt tack vare NRA och Tea Party rörelsen skaffa dessa vapen. Dom är också största bidragsgivarna till Republikanerna. Nu ska dessa extremister och KKK ta tillbaka de vita amerikaners land igen. Och dom kan ju öppet nu visa sina åsikter även på valdagen nära och i vallokalerna i dom regioner där det är tillåtet att bära vapen på allmänna platser den 8/11-2016.

Snacka om att man är tacksam att bo i Europa och Sverige, men ska bli verkligen intressant att se televisionen den 8/11 på valdagen vad Trumps och republikanernas mest hängivna anhängare tänker företa sig för att för att säkra republikansk valseger.

Men att dom mäktigaste har bestämt sig att köra så det ryker med samma valsystem är helt klart även om Donald Trump nu bryter ner det. Så jag säger här också ont har alltid nåt positivare resultat. För USA'S  kapitalistiska politiska system kommer att rasa och ur det kommer det bättre men först måste dom gå ända till botten för att republikanerna ska inse fakta en gång för alla. Och omvärlden kan bara se på vad amerikanerna fattar sen för beslut då det sker. Men att USA står för gigantiska förändringar oavsett om republikanerna eller demokraterna blir president. Så står nödvändiga förändringar på agenda om det blir åt amerikanska extremisternas håll kommer det inte att hålla länge. Det var familjen Bush som startade det hela och skapade en permanent ideologi som inte är hållbar i längden, vilket nu kommer att visa sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar