söndag 29 januari 2017

BANNON OM MELLANÖSTERN...

Bannons tanke med att placera USAS ambassad på palestinsk mark gör att han och KuKux Klan med dom nazistiska amerikanarna tända den arabiska krutdurken i Mellanöstern så slipper USA använda Mattis och generalerna utrota muslimer och judar.

Men jag undrar om dom inser att med att ta enbart parti för Israel som då med USA kan hota Iran och få militär backup från USA, kommer att ställa Ryssland och USA militärt mot varann. För dom extrema i USA och Putin med sina oligarker har olika länder i Mellanöstern som är grava kontrahenter till varandra och med 3 olika religioner i gränsen mellan Palestina och Israel, där alla 3 religioner har haft det Israel ockuperade området som sin heliga plats. Där det kunde ha blivit  fredlig 2 statslösning och ändå 3 olika religioner där även Saudiarabien, Iran, Qatar, Sudan, Jordanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten bland annat kunna existera i samförstånd och reducerat terrorismen. 

Men istället har republikanska Trump med sitt kabinett bestöämt sig att spränga den eldfängda krutdurken så oljan blir under rejält hot i dom oljeproducerande länderna. Och med flera arabiska klaner i bråk med varann som också är skarpt beväpnade med både ryska och amerikanska högteknologiska vapen både för kortdistans såväl som långdistans.

John Kerry som gammal Vietnam general så vet han vad som väntar med Trump och hans extrema nazikabinett.
Då kommer Trumps anhängare med extrema naziyttringar bli måltavla för mer extrema terrorister som eldas på av dagens extrema nazister och Ku Kux Klan. Men ett plus är att med nazisterna kommer den kortsiktiga glädje nu dom känner på längre sikt skrämma iväg lönsamma internationella företag. Samma resultat fick Hitler och samma resultat som nu Putin har i Ryssland som dräneras på välutbildade ryssar som flyr oligarkernas destruktiva styre.
Då Putin far till ryskt universitet och ber dom stanna i Ryssland för att inte urholka intelligenskvoten bland befolkningen och reducera produktiva människor.

Men sånt kan inte dagens nazister ta in i sina hjärnor det blir nog för mycket tankeverksamhet för det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar