onsdag 25 januari 2017

TRUMP IN I SYRIEN...

En kvinna från Trumps kabinett varit och pratat med al-Assad och pratat med Putin om hur det är med Syrien och kriget som pågår där.

Märk att dom pratat enbart med al-Assad och Putins sida inte med oppositionen. Vilket gör att dom tar helt ställning för al-Assad. 

Ryssland har 46 positioneringar i Syrien vars ska USAS militär placera sig kan man undra-

Tjetjenska ledaren islamska soldater är och krigar med ryska trupper. Med dom tjetjenska trupperna har kommit islamska imamer som nu håller på att omvända dom ryska soldaterna till islam. Och faktiskt nått framgång på det området.

Tjetjenien är en del av Ryssland, men är islamskt och ledaren i Tjetjenien Ramzan Kadyrov följer DAESH religiösa riktlinjer kan man lugnt säga. Så från rysk vinkel är det en lönsam rysk inblandning, man får sålt ryska vapen, kontrollera Syrien och vissa länder i dess närhet och får fler antal ryska soldater att bli omvända till islamister som följer DAESH religiösa riktlinjer. För några veckor sedan avslöjades islamister i Tjetjenien planera terrordåd i Ryssland av ryska underrättelsetjänsten, men Kadyrov var inte inblandad i den utredningen eller anhållandet av islamistiska terrorister.
Syrien har blivit ett komplext hårt kokande kittel kan man säga, som passar Putin alldeles väl. Frågan är passar det James Mattis också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar