onsdag 18 januari 2017

MANNING & SNOWDEN...

Då det gäller Manning militära datateknikern så erkände hon/han det brott som begicks. Hon har suttit 7 år på ett fängelse som består av manligt klientel. Och det grova ofredande och psykiska terror hon utsatts för har gjort att hon mentalt brutits ned och gjort flera självmordsförsök.

Snowden har inte erkänt det brott han har begått men har benådats av Vladimir Putin och fått Putins godkännande om en fristad några år till i Ryssland. Det är nånting Trumps väljare och Trump borde ta noga insikt om i frågan om relationen med Putin och Ryssland. Och Snowden har gett sig själv i utbyte mot att Manning friges. Det borde säga en hel del, om hur han anser Mannings psykiska status är.

Julian Assange kan också tänka sig återvända till USA om Manning friges.

Det gäller att hålla reda på dom data läckande kändisarna.
Men Snowden och Manning tycker jag gjorde rätt på ett sätt, för på det sätt amerikanska militärer agerade gjordes utifrån George W Bush general som placerades i Irak efter man tillfånga tagit Hussein.Den generalen gick under smeknamnet dödsgeneralen. han torterade sina offer, då han agerade militär polis i Irak. Vilket resulterade i lik blev i mängder liggandes efter städernas gator då dom förtryckta på sitt aggressiva vis gav igen mot förtryckarna. Detta beteende spreds sen till Afghanistan. Så det var därför Snowden och Manning avslöjande för effekten av amerikanska del av militärens destruktiva beteende skapade ny farligare terrorgrupper som första måltavla blev amerikanska soldater och ambassadörer och övriga amerikaner dom kom över.

Så helt att döma ut deras beteenden ska man inte göra utan se det som ett skydd mot att det blev mindre skapande av hatiska grupper som den dåliga militära beteende som uppvisades på video som läckte ut. Det blev ju en uppsträckning inom amerikanska militären som behövdes.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar