söndag 22 januari 2017

TRUMP MER LIK PUTIN

Att Donald Trump väljer att bli mer som Putin börjar inte förvåna mig. Men utsträckningen förvånar mig.

Nu förstår jag varför Enade Ryssland mer extrema politiker tillika vänner till Putin uttalar glädje nu vi fått Usa och vår betjänt Trump giver oss segern i utbyte mot olja och en del andra affärer hans kabinett så hett eftertrakter. Roligt att möta så likasinnade som Trump och hans kabinett.

Putin och Trump 😈😈 i Vita Huset, det tar lite tid att smälta. Men att han inte tål kritik visar mer svagheten i hans och kabinettets politiska agenda. men den enda som kan vara sund är James Mattis 😇 som följt kodex och avyttrat aktier som kunde ha gjort han hamnat i intressekonflikt. Han ska ha stor heder ✌👍.

Men en ensidig media bevakning försvagar trovärdigheten i deras uttalanden också, därmed skapa större misstro som man har emot Putin och hans KGB kompisar.

Dom är alla extremt rika människor 2017 med väldigt gamla hjärnor och tankar om hur man ska leva och vilken levnadsnivå folks inkomster bör vara som lägsta löner. 👊Känns det väl mer för dom arbetslösa och pensionärer och låginkomsttagarna. För detta kabinett har aldrig varit fattiga kan därför inte heller veta hur det är att leva på fattigdomsgränsen eller under fattigdomsgränsen.

Så från dom kommer mer 👊👴👵 åsikter om vad folket ska vara nöjda med. Amerikaner ni har verkligen min djupa empati för ni fått så trångsynta människor i Vita Huset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar