onsdag 11 januari 2017

PUTINS UPPGIFTER OM TRUMPS EKONOMI...


Att Donald Trump inte har visat upp sina skattedeklarationer visar att det är nog ganska graverande och synvinkeln hur trovärdig ur ekonomisk synvinkel han är att som president styra USA.

Att en brittisk agent lämnar uppgifter till amerikanska underrättelsetjänster för han tycker det har gått för långt ur  etisk synvinkel hur han Putin hanterar sina affärskontakter visar mer att han har inget själv att vinna på denna information.

Och trotts att flera Europeiska länder som har haft flera affärer och europeiska affärsmäns erfarenheter, till detta så kommer Rysslands politiska opposition också ut med varningar till USA både i dokument och berättar egna erfarenheter av hur dom erfarit hur det är i affärsrelation, liksom sett rysk statstelevision håna och förnedra sina utländska affärsrelationer statliga som privata och REPUBLIKANERNA väljer fortfarande att inte tro gör mig mållös.

Så då inser man låt republikanerna erfara det vi övriga vet kommer att hända med Trump och hans kabinett. Men vad han och republikanerna fattar för beslut kommer att påverka dom europeiska affärsrelationer ganska ordentligt och han kommer att mer bli en sidomarginal.

För en sak som han inte tänker på vi har resurser med kunniga starka människor i många EU länder som också har gemensamma lösningar i sikte då Trump och republikanerna vänder Europa ryggen. Så helt verkningslösa är vi inte i denna del av världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar