tisdag 24 januari 2017

IVANKA TRUMPS SENASTE UTTALANDEN...

Ivankas senaste utspel på Twitter har fått mig att undra, har människan tappat förståndet.

Att gå ut med att folk ska köpa en RYSK rese APP som gör att Putin och hans KGB gäng kan kontrollera folks reserutiner, gjorde väldigt många på TWITTER mer trodde att Trump verkligen gick Putins ärenden.

Sen nånting som chockar mig är att hon som fertil kvinna och mamma vill förbjuda abort för kvinnor med svåra ekonomiska förhållanden och där barnet är gravt utvecklingsstörd. För att ha ett gravt handikappat barn innebär kostnader och redskap för att underlätta skötseln av handikappade barn. Vilket kräver att man får ekonomiskt bidrag till att kunna få familjelivet med övriga barn att fungera med jobb dessutom.

Har jobbat med gravt handikappade pojke i hem. Där mamman var företagare och pappan revisor. Vi var där dagtid och skötte den 17 år gamla sonen medans dom jobbade. Vi hade liftar, special sängar, rullstolar och hans rum som vi skötte om, mediciner också vidare. Sen tog familjen över på sin lediga tid.
Man insåg att med tiden skulle föräldrarna bli utslitna om inte pojken med åldern fick flytta till gruppboende så föräldrarna på ålderns höst skulle få vila sina slitna kroppar och istället få har roliga stunder med han som vuxen.

Som låg fattig och låginkomsttagare och särskilt i USA kan borttagande av bidrag för handikappade barn bli rena dödsdomen för en del av amerikanska befolkningen som inte är multimiljonärer och miljardärer. Så Trump och hans kabinett  har mer blivit ett gäng gamla inskränkta stofiler som inte fattar vilka konsekvenser deras obetänksamma beslut får för många kvinnor och familjer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar