fredag 13 januari 2017

TRUMP'S OUTTALADE POLITIK...


Man har fått veta vad han har för inrikespolitik men om utlandet svävar vi fortfarande i ovisshet. 

Det finns mycket som har hänt inom det republikanska partiet som drivit den demokratiska presidenten Obama som faller rejält oetiskt. Och det gjordes helt öppet och orsaken var oljeanläggningarna i Irak 2014. Och vad som då utspelade sig där fick det att etablera sig fler terrorgrupper och en besvikelse från omgivande länder runt Syrien och Irak av vad republikanerna då tvingade demokratiska presidenten att göra för en en republikansk oljemagnat. Vilket också kostade NATO soldater livet av USA'S hastade sug på olja. Sen är ju amerikanska gruvbolag liksom oljebolag och gasbolag inte bra på att sköta sina miljöåtaganden i USA eller utomlands. 
En sak är dom bra på plocka miljövårdsbidrag från IMF som istället för miljövård går till aktieutdelning det är känt sen över 10 år tillbaka i tiden.

Den enda som jag ser som hederlig och som sunt tänkande är James Mattis som blir försvarsminister, men den stackaren kommer kommer att dra ett tung lass med företags profitörer, nazistisk publicist bland annat. Men det ska tilläggas att Mattis sålde sina aktier i ett bolag som kunde innebära intressekonflikt, men det är den enda personen i Trumps kabinett som gjort detta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar