lördag 28 januari 2017

OBJEKTIV MEDIAS FRAMTID...


Vi vet ju nu att dessa ledare är för alternativa fakta till folket. Ledande på den sorten är ju Vladimir Putin och Turkiets president Erdogan.

Men det dränerar länderna också på produktiva och uppfinningsrika personer, i och med att man i Ryssland sysslar med fientligt övertagande av personers företag som inte faller Putins inre krets i smaken. Och det verkar som Bannon hyllar såna politiska strategier som han nu kommer att försöka införa i USA.

Det kommer att bli en orolig tid på börsen och för företagen i olika länder i och med att Trump håller större delen av världen i ovisshet. Som kommer ha en negativ inverkan på arbetssektorn och investeringssektorn för fler etableringar av företag beroende i vilken sektor man har sina produkter.

Och om man har byggt upp sina företag på att ha papperslösa som har en betydligt lägre lägre lön dom amerikanska medborgarna som gör också att produkterna blir billigare. Till och med Trump har också använt papperslösa för att dra ned på personalkostnaderna för att kunna maximera vinsterna i sina bolag. Det är allmän känt i affärssektorn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar