lördag 28 januari 2017

TRUMP INTE ÄNDRAT KURS...


Alltså Trump säger nu på Twitter att - jag har inte ändrat kurs, jag låter Mattis hållas då det gäller skendränkning, NATO, EU, Ryssland. Det ska bli som jag sagt under valrörelsen.

Då större delen av republikanerna är emot häva sanktionerna för Ryssland. Då återstår det bara för Trump att skriva exekutiva order och köra över senaten och kongressen på en rad olika områden.

Och James Mattis har högsta trovärdighet i Trump tänkta kabinett som inte helt blivit godkända än. Sen då han ska kontrollera om valet inte gått korrekt till ,så tänker inte Trump att att några i hans kabinett har röstat dubbelt på grund av att dom är skrivna i 2 olika stater bland annat Bannon och Ivanka.

Att han är på konfrontationskurs med republikanerna och USAS gamla trogna affärspartner det står helt klart. Även en del ogenomtänkta krigsplaner i Syrien kan utsätta amerikaner och USA soldater i större hot läge gentemot dom sunnitiska terrorgrupperna som ser al-Assad och Putin som hot för den övriga befolkningen förutom Alaawiiterna som al-Assad tillhör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar