söndag 22 januari 2017

TRUMPS KRIG...

Nu i helgen då man fått Trumps uttalande på distans då han var på CIA högkvarter så inser man, Donald Trump har fått en verkligt farlig fiende media och ställer upp bakom CIA 1000%, han sa - ni har aldrig varit min fiende, det har massmedia som framställer mig negativt.☝Alltså notera detta.

Först var all media hans fiender som skrev negativa saker om hans politiska agenda.😏Sen var det CIA & FBI som var hans fiender som kom med negativa rapporter om Ryssland och Vladimir Putin. Och nu är det återigen största fienden media som han ska sila så negativa medier inte kan komma på hans pressmöten.

Insåg att Mike Pompeo är en gammal militär och som James Mattis vet hur rysk underrättelsetjänst fungerar, så som chef över USAS underrättelsetjänster och Mattis som försvarsminister kan dom bli positiva tungviktare att få Trump att byta inställning till Ryssland och Putin. 

Och här kommer nog första tecknet på det, Trump far inte till fredsförhandlingarna som Ryssland och Turkiet bjudit in till. För där fattas det inblandade parter i fredssamtalen utan det är mer parter som al-Assad anser han vill ha i Syrien, som formar sig efter han och hans klan.

Kriget mot DAESH står kvar likaså det lilla landet Nordkorea som nu har 1 långdistans missil som är nukleär som Kim hotar USA med och enligt Trump är det ett extremt stort hot mot USA.

Så det är Trumps och hans kabinett som ger oss alternativ fakta som vi ska acceptera och fatta beslut efter 😏 sen är sanningshalten oväsentlig i detta kabinett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar