torsdag 12 januari 2017

PUTIN STÄRKER VÄSTRA RYSSLAND...


Vladimir Putin har börjat stärka upp västra Ryssland och Moskva med mer militärer och mer markfordon och missilramper vid gränsen till Ukraina.

Nu då Trump säger öppet att det är okej att Putin tycker bra om honom och att Trump vill ha en bra relation med Putin. Och göra bra affärer med Putin.

Det är ju ingen hemlighet längre att Tillerson säger att han är emot att Putin annekterat Krim och nu tänker annektera Ukraina. Om han tänker ta nordöstra Ukraina eller hela Ukraina som hans extrema partikamrater verbalt uttryckt men även ryska nazister på Krim inom militären vill, som han nu omdirigerar militären och dess fordon tyder det mesta på det.

Då undrar jag hur hur ställer sig Trump till detta och om han ska använda Putins målsättning om att annektera Ukraina som ett slagträ mot EU länderna. Och förvänta sig att av rädsla godkänna ett dåligt affärsavtal med USA ur EU länderna synvinkel, för han ska ju till varje pris sätta USA först, har han ju sagt. 

Frågorna är många och många negativa farhågor om hur han behandlar USA'S  utländska affärspartner har jag etiska frågetecken för.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar