måndag 23 januari 2017

RYSKA MAFFIAN STEPPAR UPP...


Att ryska maffian är en del av ryska maktstrukturen vet väl alla vid detta laget. Men den ryska maffian steppar upp sina dödligt maffia ageranden mot hederliga företagare och civila medborgare men också mer öppet hotar utländska företagare som etablerat företag i Ryssland. 

Nu en rysk stad har upptäckt att deras vattentäkt fått hälsofarliga bakterier som gjort många i staden sjuka. Nu har dom fått veta orsaken till det, maffian mördat en del obekväma ryssar och dumpat kropparna i vattentäkten.

Men i och med att deras maffiaboss sitter med i Putins inre krets och säkerhetsrådet kommer ingen maffia att bestraffas. Så nu börjar Ryssland bli allt farligare land att investera i. Dom visar upp en fin fasad men verkligheten kommer att slå nock på utländska investerare som inte följer oligarkernas minsta önskan. Som med IKEA som stäms på skadestånd, krävs på extra pengar utöver det vad affärsavtal var beslutat, ryska skattemyndigheter kräver extra skattepengar och stör driften av deras Moskva kontor mellan varven med att polisen kommer och konfiskerar datorer och bokföring. För på det sättet ändra så åtal kan genomföras på att dränera bolaget på kapital som maffian i övriga världen bedriver företag.

Så förutom rysk civilbefolkning så alltmer drabbas utländska företagare av maffian ekonomiska destruktiva styrning som Putin också får utdelning på för att det genomsyrar hela ryska samhällssystemet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar