fredag 20 januari 2017

FRIHANDELSAVTALET...

Både Putin och Trump vill ju ha lösa handelsförbindelser, så om vi nu vänder på deras så kallade planer att kontrollera våran miljöpolitiska agenda kan bli nåt positivt för oss men bita surt tillbaka för dom.

Nu ser jag detta ur mer pragmatisk synvinkel i första hand för Europa. Vi har ju alla olika exporter till utlandet och det baseras ju på hur vi nu också hanterar våran miljöpolitik på företagssektorn. Det Trump och Putin kör på är direkt miljönegativa effekter. Så vi kan ju vända på det hela för klimatsmarta och ekonomi smarta företagare vinner på att bygga upp företag på värna om miljön, så då man gör avtal baserar politikerna sina affärsavtal på vad dom är personligen beredda att offra i sitt hemland i frågan om miljösektorn för att smickra Putins och Trumps miljödestruktiva företagsagendor.
Vilket i sin tur blir deras legat till deras barn och barnbarn.

Sen måste ju politikerna inse att dom har inte valt folket utan folket har valt politikerna som ska värna i första hand sin befolkning och landets miljö. Så till viss del ger man på det viset smicker till Putin och Trump men sätter en klar gräns hit men inte längre. Det visar övriga världens styrka gentemot Trump och Putin i ideologisk synvinkel. Att på ett fredligt sätt försvagar dom att ta kommando över andra länders politik och ideologier och naturtillgångar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar