tisdag 17 januari 2017

RYSSLANDS OLIGARKER SLUTEN GRUPP...

Att Putins oligarker inte tål uppstickande produktiva företag i Ryssland råder det inget tvivel om.

PJSC Lukoil har hitills i år backat med - 6.10 , ändå har koncernchefen och delägaren en av världens högsta löner.

Rosneft oil har backat i år -2.40 och ändå har ägaren och koncernchefen Setjin en av världens högsta löner.

Saving Banks of Ru har i år backat -5.00 men ändå har den koncernchefen en av världens högsta löner.

Att staten kräver Yoko oil en av oppositionens rikare oligarker som inte tillhör Putin inre krets har nu krävts på 50 miljarder USA dollar.


Man kan säga att Putin och hans oligarker är väldigt duktiga på att kväva den produktiva marknaden i Ryssland då det gäller att boosta nya innovativa företag utanför ryska politiska Duman och partiet Enade Ryssland. Såna företagare beläggs direkt med domstol och vistelse på straffkoloni. Dom enda som tillåts och beröms med diplom och medaljer är Enade Rysslands parti politikers barn och barnbarn.

Så antalet av dom som försökt starta och fått upp något produktiva bolag har råkat ut för bolagsplundring med beväpnade korrupta poliser och ungdomsmaffian med utgångsläge från Krim. Dom ger viss procent av vinsterna från sina verksamheter till Putin. Så istället för att bekämpa så utnyttjar han dom kriminella och tar del av deras profit mot att dom får fortsätta och förbli ostraffade.

Därför kan Vladimir Putin bli en farlig medlöpare till Trump för istället för att bekämpa DAESH kan han mycket väl göra som al-Assad utnyttja dom i sina syften att få makt på ett mer maffialiknande sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar