måndag 16 januari 2017

TRUMPS HÄMNDLYSTNAD...

Det har börjat komma röster på Twitter om att man ska inte kritisera Trump för mycket för då hämnas han.

Då har jag en undran, är dessa röster för en öppen demokrati med yttrande frihet eller Trump/Putin anhängare.

Varför vi i Europa reagerar på det nu Trump så vårdslöst ger bort mot att han tror på att med ord få Putin att minska på kärnvapen mot att Putin får Ukraina, Krim, Georgien, Polen, Vitryssland och Ungern är helt absurt.

Donald Trump har inte varit i krig och USA har inte heller varit i krig som Europa har. Därför kan han och hans barn inget som så allvarliga saker. Sen tycker han det är okej att Putin går in i Libyen och stötta en person som mest troligt tillhör terroristgrupp. Orsaken till detta sälja mer ryska vapen, men till det krävs ytligare ett land i krig och kaos, men också etablera oligark maffia och ryska maffian nära knark odlingarna i Afghanistan. 

Han kan inte tysta ner Europeiska länder möjligtvis USA, som han nu delat. Men det är ju Trumps sätt han enar ett land, nu börjar utrensningen av främmande företag och människor kända som okända. Och det backar gör ju dom amerikanska nazisterna och Ku Kux Klan.

Men om Trump drar tillbaka militära trupper så kommer inte Europa att ställa sig till förfogande då Putin hugger ner Trumps makt till fotknölarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar