onsdag 18 januari 2017

TRUMPS SÄTT ATT PRESSA AMERIKANSKA BOLAG....


Sen att Donald Trump har Twitter terroriserat dom amerikanska bilbolagens Twitter är ju helt vansinne. Och visar mer ett desperat begär om deras hjälp att få företag tillbaka till USA. Sen har ju Donald lovat sina väljare att stärka upp infrastrukturen som ger tillfällig ekonomisk boost och tillfälliga jobb. 

Donald Trumps Twitter kommer att skapa oroliga börser och det är ur ekonomisk synvinkel negativt i längden.

Relationen mellan länder bygger på respekt och förgiftar man den atmosfären med bitska Twitter uttalanden kan de få ödesdigra följder.

Sen tror ju Trumps anhängare på hans löfte om flera miljoner jobb som han kan tillföra, men verkligheten kommer nog att bli en bråkdel av dom många miljoner jobb han lovat. Då kan man ställa sig frågan hur då hans väljare då efter 2 år kommer att reagera. För dom 2 första åren kan bli en romans, men sen kan den negativa ekonomiska verkligheten med att Trump måste låna pengar för att genomföra det han lovat och öka på statsskulden istället.

Så man undrar om han som president ska fortsätta med sina impulsiva Twitter med bitska kommentarer åt alla håll och väderstreck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar