måndag 30 januari 2017

PUTINS NYA SKATTER...


Putin och hans oligarker har köpt en en stor mängd lyxjakter, båtar  som kostar flera hundra miljoner USA dollar per styck. Det blir ju några miljarder USA dollar i tullskatt för dessa monsterbåtar, det har fått oligarkerna att surna till rejält.


Så några av dom mäktigaste och som säger sig vara extremt intelligenta kom på den ultimata lösningen vi beskattar vanliga människors försäljning av dom bär som plockat för att utöka hushållskassan lite extra.


För det är ju så otroligt jobbigt för dessa stackare till oligarker som inte betalar nån skatt till statens kassa. Dom ser befolkningen som en kostnadsbörda och utländska bolag i Ryssland som extra kassakor dom kan utpressa på pengar, då dom inte kan få ut mer pengar av vanliga hederliga hårt arbetande ryska medborgare.


Ju mer dom utarmar sin befolkning ju mer tappar jag respekten för partiet Enade Rysslands medlemmar och nuvarande oligarkerna i landet. Dom ser man mer som fega ryggradslösa kräk som slår mot dom människor som verkligen är ryggraden och äkta bilden av ryska själen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar