onsdag 11 januari 2017

TRUMPS PERVERSA SEX MOSKVA...


Att Donald har haft pervers sex under sina besök i Moskva har lämnat en skadlig öppning för Putin och FSB att utnyttja det som Trumps svaghet.
Men nu i Kreml sitter Putin både foto och videobevis på detta förutom mer detaljerade detaljer om Donald Trumps lån och privata ekonomi såväl som företagsekonomi.

Då det gäller hans privata och företags ekonomi som han har undanhållit amerikanska folket och demokraterna kan bli hans fall och bli Putin styrka mot honom. Att se om hans sexuella perversa akter med ryska prostituerade  Moskva som Putin och FSB bistått honom med det blir väl inte direkt till hans äktenskapliga lycka med Melania Trump och nån god bild av Donald som vi övriga världen får.

Tycker han och republikanerna ska publicera det han har som Putin har om han och verbalt erkänna då försvagar han Putins hål hake på Donald. Att han dras åt det perversa sexhållet är väl ingen direkt nyhet för många av dom amerikanska väljarna och nog kommer väl större delen av republikanerna att svälja det för att mer få igenom sin politik.

Då jag gav honom smeknamnet Donald 'Duck' Trump inte trodde jag fullt ut att Putin gjort så graverat Donald till en lame duck så att säga. Det blir en intressant media träff i USA 11/1-2017.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar