lördag 30 april 2016

40 BARN I SYRIEN....

Under Vladimir Putins inblandning i Syrien har på 9 dagar i Aleppo dött 40 barn i stridigheter med oppositionen och rebellerna. Och då har vi inte räknat in dom vuxna i Syrien. 

Sen har vi östra Ukraina hur många som har dött både vuxna och barn sen Krim och östra delen av Ukraina ockuperats. 

Ryssland är en jäkla dödlig kärnvapen nation  med  nu världens dödligaste president Vladimir Putin. Och lever man som han gör och har gjort då han äntrade scenen på den ryska politiska arenan så förlorar man sin empatiska förmåga och lever i en hatisk och empatilös guld bur som gör han han har själv satt sig in en ogenomtränglig glasbur som gör det omöjligt till att leva med en partner. 

Man måste inse att Putin och al-Assad lever in en egen  förvriden verklighetsbild baserat på deras stulna förmögenheter. Så dom många människor som dör i detta krig i Syrien är en liten oönskad bula på deras väg till hela makten och härligheten. Men som i verkligheten är bara tillfällig. För om inte dom tar och rättar till vad dom gjort fel så faller det otrevliga göromålet på deras barn. Snacka om oönskat arv men det gäller ju också en hel del andra större och mindre oligarker i Ryssland, Ukraina bland annat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar