lördag 23 april 2016

DONALD TRUMPS VALLÖFTEN...

Donald lovar väljarna att deportera olagliga illegala invandrare från Mexiko, vilket i verkligheten skulle kosta  140 miljarder USA dollar. Och att Mexikos regering ska betala för muren som ska stå på USA'S landgräns.

Donald har också lovat utvisa alla muslimer från USA, undra om dom muslimerna ska ta med sina företag också ?

Donald har också lovat höja dom statsanställdas löner som har stått still i 40 år. Hur går det ihop med hans lågavlönade irländska byggnadsarbetare som får jobba med hans olika byggnadsprojekt jorden runt ?

Han hyllar nationalism och tycker om att provocera och frodas med konflikter mellan folk grupper.

Han lovar sina väljare att han står på deras sida mot det politiska eliten och dom multinationella bolagen som sponsrar USA'S politiker. Men Donalds rådgivare kommer från börsnoterade bolag inom olja-,gas- och gruvsektorn som har i många delar av USA tvingat markägare från deras hem. Många av dessa har fått företagsinvesteringar i sina egendomar förgiftade och det har amerikanska politiker eliten alltid tagit bolagens sida mot folket. I och med att Donald har gamla pensionerade rådgivare som förut jobbat på dessa börsnoterade bolag kommer han som president att ta folkets och markägarnas sida eller som politiker eliten värna om bolagens sida ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar