torsdag 14 april 2016

PUTIN RÄDD & HOLLANDE STARK...

Det är inte förvånande att det uppstår fredliga demonstrationer runt om i vår värld. Det är starkt av president Hollande att låta dessa demonstationer fortsätta. Men det är ju ett positivt demokratiskt sätt att göra sina röster hörda om inte politikerna vill ta upp dom.

För det finns ju inget annat sätt för väljare att få sina röster hörda. Putins version av demokrati är inte den demokrati vi EU länder står för. Han visar ju att han är i grunden rädd för demonstrationer även fredliga sådana, för han betalar ju politikerna i Duman att tycka som han och gör man inte det så kostar den kritiken ens liv.

För med politisk opposition kan man utveckla landet med fredliga och affärsmässiga kompromisser. Men man får inte heller glömma bort företagens anställda och deras ekonomiska liv. Det handlar om att inse hur låga löner som helst går inte att ha i längden.
Då kommer vartenda land som antagit Merkels låg löner mantra att få skaffa babyboxar precis som i Ryssland och situationen som blev i Grekland där man lämnade barnen hos polisen för man inte hade råd och tid att ta hand om dom. I Grekland och Italien finns nu FN:s barnbyar som vanligtvis finns i u-länder. 

Så tänker man logiskt på hur utvecklingen skett i vår värld så kommer det demonstrationer runt om i vår värld. Och ur landets ledning hanterar detta visar hur demokratiska dom egentligen är och vad dom egentligen står för sorts demokrati.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar