torsdag 28 april 2016

DEMOKRATISK HANDLING MED EFFEKT...

Svenska arme chefen Anders Brännström avgår, han anser att Svenska militären är för sönderplockad. Och den har under åren lopp blivit trimmad, slimmad, isär plockad, på nytt ihop plockad. 

1833 sa Ryssland vi är inte intresserade av Sverige men på våren april landsteg en trupp ryssar på östra Gotland men en svensk militär trupp motade bort dom, så vi har liksom Polen och en del andra länder dåliga erfarenheter av deras så kallade ointresse. Och den masspropaganda som Kreml matar sin ryska befolkning med får dom att tro på deras falska utsagor.Tyvärr.

Att Sverige behöver ett starkare försvar och en större försvarsbudget på 4-5% av statsbudgeten dom följande åren tycker jag är självskrivna. Varken fartyg, tanks,ubåtar och flyg som Wallenberg tillverkar är billiga konstruktioner. Varken i tillverkning, försäljning men effektiva med neutrala missiler och bomber som är lätt att städa marken efter och inom kort göra det möjligt att bo i områdena efteråt.

Tyvärr är inte Vladimir Putin en person som tänker miljövänligt bara i tomma ord men inte i handling för då hade han inte haft igång kriget i östra Ukraina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar