söndag 24 april 2016

OROSHÄRDAR...

Det är bara gott folk att inse vi dom positiva demokratiska fredliga länderna kommer att utvecklas längst och mest. Nu har vi ju al-Assad som gör olagliga folkrättsliga saker under Putins beskydd, sen har EU problem med en som pressar i ett katastrofläge att anse som en demokratiskt land fast det är en turkisk kopia av Putin. Sen har vi Ukraina med en ledning som inte erkänner att dom sittande ledarna är också korrumperade som Janukovitj och söner var och är. 

Sen har vi en annan oroshärd Egypten med f d generalen al-Sisi som kopierar Putin och hans kompisar men generalen har ju jobbat under Mubarak och som är mer fokuserad på att fylla sin privata plånbok än på dom olika terrorgrupperna som etablerat sig i Egypten. Vi har Libanon också med korrumperade ledargestalter som kämpar om att återfå makten så varken FN eller EU får glömma att lyssna på  vad folket vill ha för ledare och inte dom som sitter på makten och stora förmögenheter då slutar det som Syrien och Ryssland.

Sen har vi Libyen och där måste man också lyssna på befolkningen och inte dom med stora förmögenheter, både FN och EU borde vid detta laget lärt sig av gamla misstag.

För dessa ledare i dom här länderna skyller det som har hänt på andra utom dom själva.




Hur många miljoners barn ska dessa män få förstöra deras liv ostraffat. För då dom en gång dödat så går resten som rutin Putin, al-Sisi och al-Assad är ett levande bevis för detta. Nu är hela världens befolkning trött på dessa krigsherrar men även terroristledarna sitter pyrt till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar