lördag 23 april 2016

DONALD TRUMP & VLADIMIR PUTIN....

Vladimir Putin tycker Donald är en trevlig och cool typ. Gillar hans ledarstil. Och förväntar sig ett gott samarbete med en likasinnad typ och tillika affärsman som Vladimir Putin. Och hoppas få bättre samarbete med Trump än han har lyckats med Barack Obama.

Donald å sin sida tycker väl att Vladimir är en okej typ. Tycker inte det är okej att hans coola ryska kopia dödar journalister som är kritiska till Putins sätt att styra Ryssland. Så skulle inte Donald göra även om han inte gillar journalisten och vad han/hon skriver om Donald.
Sen ska ju Donald sätta Putin på plats med att Ryssland måste delta att bekämpa DAESH för nu anser Donald att USA gör jobbet åt övriga världen. Han anser att om dom vill vara god vän med honom som president och USA och medlem i NATO så måste dom mer aktivt delta att kämpa mot terrorismen och speciellt DAESH, annars ska han kräva att övriga länder betalar för deras krig emot DAESH och övriga terrorister.För enligt Donald ska övriga länder betala USA för deras hjälp i kriget mot terrorismen. (Samma manöver som Bush gjorde mot Afghanistan och deras enda 2 mineralgruvor,landets enda 2 inkomster.Bush skrev dom på staten USA och tömmer gruvorna och vinsterna och mineralerna hamnar i USA och USAS statskassa.)

Alltså man kan faktiskt fråga sig vilken verklighetsbild Donald och Putin delar eller vilka olika sorters guldbubblor dom lever i. Donald Trump har jobbat i flera årtionden med affärer till dom miljarder han äger idag. Putin å sin sida tog år 2000 ett antal statliga bolag och gjorde till sina och vill få världen att tro han alltid varit en driven och produktiv affärsman som Trump.

Man kan nog förvänta sig att deras förväntningar på varandras förmåga till politiska kompromisser och eftergifter kommer till en riktigt käftsmäll bokstavligt. Med Donald sopad i golvet av Putin effektiva judo kast mot Donald degiga kropp, alltså om man jämför Putins sexiga kropp mot Donalds så kramar jag hellre ryska honungsbullen.

Undra om deras ömsesidiga beundran håller i sig efter deras första allvarliga diskussion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar