torsdag 28 april 2016

RYSSLAND SKAPAR FORTSATT KRIG I SYRIEN...

Det är helt otroligt egentligen att FN anser att det är endast USA och Ryssland som kan stifta fred i Syrien. FEL eftersom dom håller på helt olika flanker ,Putin håller al-Assads destruktiva och egocentriska styre i Syrien. Och i och med att han kopierar efter vad Putin gör i Ryssland så finner han kraft och beskydd av en dödlig oligark med tillgång till kärnvapen.
USA'S mål är att samarbeta med Al-Nuzra som ser DAESH som en fiende men också är emot al-Assad som president i Syrien. vilket har gjort att al-Assad och Putin terrorist förklarat Al-Nuzra och politiska oppositionen som samarbetar med USA och Al-Nuzra bland annat mot DAESH.

Så Putin legitimerar sitt bombande att han bekämpar terrorister med inget dödsfall bland befolkningen i statsmedia för ryska befolkningen. Men han verkar inte inse att det kommer ut bilder från Syrien som visar helt klart motsatsen där även FN'S personal omkommer.

Dom har helt enkelt en annan ideologi än vi som gör dom till kontrahenter med USA och delar av NATO. Vilket i praktiken innebär att kampen mot DAESH och övriga terroristgrupper kommer i andra hand. Och han förvandlar kampen mot terrorismen till världen mot Ryssland. Och med tanke på att han blivit vän med en Tjetjensk DAESH anhängare Kadyrov och hans elitsoldater som hjälper honom att likvidera kritiska röster till oligark styrda Ryssland. Så förvånar det inte mig att han förälskat sig i kaosets ideologi att han vill sprida den till andra länder så han kan ostört hjälpa al-Assad till full kontroll av Syrien igen mot att han får flygbaser i Syrien för ryska flygvapnet.

Men tyvärr så den kaos ideologi han är så förälskad i kommer att bli en exploderande kittel i arabregionen om nån inte plockar ner han på jorden och han inser att han är skaparen av ett utbrett större krig utanför Syrien och Irak som breddar sig till fler parter inom arabförbundet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar