torsdag 7 april 2016

PUTIN SKRIVER OM RYSKA HISTORIEN....

Putin tänker skriva nya historieböcker till dom ryska skolbarnen med hans version om dåtidens landsledare styrde Sovjetunionen och dåtidens krig.

Jag trodde en sån intelligent och utbildad person insett vid  det här laget att befolkningen är mer utbildad  och mer berest så dom träffat barnen och barnbarnen av dom som kommit i vägen för dom soldater som uppförde sig dåligt under 2:a världskriget. Och besökt olika länders museum som också berätta bägge sidors verklighet så att kommande generationer inte repeterar dom gamla misstagen.

Utan Putin skapar en arme på 2000 soldater som ska stoppa framtida demonstrationer mot hans sätt att styra landet. Det må jag säga  är ett illavarslande tecken om vad komma skall. Istället tycker man ju att han skulle vilja ha dom 2000 personerna i arbete för att förbättra miljön i olika delar av Ryssland som nu fortsättningsvis kommer att försämras. Men hans nuvarande fokus ligger på att skyla verkligheten om att hans fokus nu är helt på att skydda Rysslands alla brevlådeföretag som nu bär upp Ryssland men dränerar ryska statskassan med hjälp av alla utländska affärsavtal och som fyller mer oligarkernas privata plånböcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar