söndag 17 april 2016

PUTINS VÅLDSAMMA SLUT...

Om nu Putin stärker upp en ny arme med en ny general som har sen 1996 vaktat Putin och sett till hans säkerhet. Vad för fler skelett ska falla fram ur garderoben må tro.

Sen att han stärker makten för en DAESH anhängare som är Tjetjeniens ledare och tillika låg bakom mordet på Nemtsov. Samtidigt som han samarbetar med USA att förinta DAESH. Han var väldigt snabb på att mörda Ismail polismördaren (28 poliser i Tjetjenien nov 2014) i Syrien om västländernas arme skulle fått tag på han. Och vad den mannen hade att säga om Putins och Kadyrovs avtal sinsemellan lär nog inte komma upp till ytan i första taget.

Men det visar mer att han kommer med aggressivitet att angripa  utländska företag med ekonomiska räder för att på det sättet akut fylla på statskassan.Det Putin nu gör följer inga logiska tankemönster utan mer panikfylld handling från hans sida. Då det mest logiska och fredsfulla handlingen med minst döda och skadade skulle vara skriva tillbaka dom före detta statliga bolagen till staten med 80% av vad dom egentligen tagit och behålla 20%, det är ju bättre än inget. Som nu hans skrivna dekret visar med ny arme och makt person som har makten under Putin.

Undra vad dom 99 övriga rikaste oligarkerna anser om denna manöver från Putin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar