torsdag 14 april 2016

BRON MELLAN KRIM & RYSSLAND...

Att inte bron mellan Ryssland och Krim är byggd är dels för sanktionerna mot Rysslands oligarker. Men också att det är inte meningen att bron ska byggas. Och med tanke på att det varit jordbävning i området där bron håller på byggas är ett förebud om fler jordbävningar som kommer.

Krim eller östra Ukraina kommer i framtiden att lämnas åter. Men efter jordbävningarna gjort sitt, mest troligt. På grund av att oligarkerna tagit en stor del av statens företag och gjort till sina privata och vinsterna från dom nya vapen olika länder har köpt blir det mesta av profiten i oligarkernas privata plånböcker. Sen har ju brobygget förstört en hel del av nordöstra delen av Svarta Havet som inte kan återställas till fullo. Men det kan inte återställas till som det var på FN:s miljöbevarande lista med betydelsefulla natura områden före bygget och kommer inte igen att hamna på sådan lista.

Tyvärr för att vara så intelligent är han inte förutseende och objektiv som man bör vara då man bygger så stora saker i ryssarnas miljö och inte visar miljöhänsyn.

Tycker sanktionerna mot Ryssland och oligarkerna ska vara kvar. För dom går fram som elefanter i porslinsbutik, för ingen av dom tar hänsyn till miljö eller befolkningens och dom anställdas hälsa. Så Putin stora ord att hans skulle vara bäst i att ställa om till miljövänligt på alla områden visar sig bara vara tomma ord, tyvärr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar