torsdag 7 april 2016

VLADIMIR PUTIN LILLA GUBBEN

Lilla gubben Vladimir Putin vart på din väg i maktens korridor tappade din polisheder. Vad gjorde att du steget tog med att gå ut i korrupta landet och nu din viktigaste uppgift du skapat är att skydda oligarkernas stulna bolag och förmögenheter undan skatt till ryska statens kassa.

För med din mor som såg till att du var en snäll och laglydig pojke och sen som ung man blev polis och familjefar. För även bovar har varit snälla lydiga barn en gång, men nåt på livets väg gick fel och inte blev hel.

Så man frågar sig lilla Vladimir vart på vägen gick det fel. Det du föraktade med ditt lands ledning du nu åter i större format återskapat. Sen du med bitterhet och  cynism dömer andra för vad du och dina vänner gjort och gör gör inte saken bättre. Som en bitter liten pojke i maktens korridor du nu är och i ditt oförstånd straffar andra för det som nu upp till ytan kommer. Och din ändlösa källa av personer du i dina olag fängelser sätter. 

Visar mer att du din mors kloka vägledning behöver och omtanke. Kan det vara henne du egentligen längtar efter och försöker fylla hennes tomrum med annat som kommer att ge dina barn ett sämre legat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar