tisdag 26 april 2016

RYSSAR I SVERIGE...

Om man jämför Ryssland före Putin så visst hade dom det tuffare i vardagslivet. Men det dom ser är att Putin har förbättrat deras liv och att dom slipper krig. Sen för ju Kreml konstant vinklad information på statsägda massmedia så klart att då Putin säger att väst länder vill Ryssland illa dom tror det. 

Då har inte dom sett dom ekonomiska effekterna än av dom minskade statliga intäkterna vilket gör att framöver dom får minskade löner och pensioner och till slut inga löner eller pensioner efter som alla pengar fokuseras på militära sektorn. Det är först då dom kanske förstår varför vi fördömer Putin och hans oligarker. Det enda befolkningen vill slippa är krig i Ryssland med flera länder. Dom ser inte så mycket utanför Rysslands gränser.

Sen ska man särskilja på folket och vad ledningen gör det är två skilda saker. Så det är ingen anledning att angripa ryssar som bor utomlands, alltså våra länder. Man måste se utifrån vad dom vuxit upp med före Putin dom baserar sina åsikter. Och dom har rätt till sina åsikter. För reaktioner kommer snart framöver på effekterna av ett oligark styrt lands negativa ekonomiska resultat. Det är Putin väl medveten om, därav av hans privata arme på drygt 400 000 personer inklusive FSB och Kadyrovs elitsoldater.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar