lördag 10 september 2016

11/9 ATTACKEN...

11/9-2001 satt jag och såg affärsnyheterna på CNBC och såg i direktsändning då planen flög in i byggnaderna. Det kommer jag aldrig att glömma. Sen tänkte jag att byggnaderna kommer aldrig att hålla för så stora plan och värmen från bensinelden. Sen så såg man då folk hoppade tidigare innan nyhetsbolagen insåg vad dom filmade. 

Men det dom gjorde är inte vad Koranen förespråkat som jihad. Men det var mer att Usam Bin Ladin var arg för hur Ryssland och Usa behandlat honom i tiden i Afghanistan. Och på det sättet ville hämnas i första hand på Bush klanen.

Och den hämnden lyckades ganska bra, världens störta statsskuld. Sista tiden Usam levde så fruktade han att han skulle förlora kontrollen över krigsherrarna för att dom var för krigsmaniska. Och det kan man hålla med om. Dom har blivit fler grupper blivit mer kriminella, mer drogberoende och dragit till sig kriminella droghandlare från andra länder med DAESH som ideologisk täckmantel för droghandeln som pågår friskt och fritt i Afghanistan med kunder som ryska maffian och övriga delar av världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar