fredag 9 september 2016

ANLEDNINGAR MOT NORD STREAM 2...

Anledning att vara emot bygget av Nord Stream 2 så är det militära säkerhetsläget från Rysslands sida för aggressivt. Har i åtanke den dödliga pågående aggressionen med den ryska militären, beväpnade oligarker och Kadyrovs dödsmilitär i nordöstra Ukraina. 

Byggs den här gasledningen så kan dom utan tvekan gå och ta över landområden som Gotland som är strategiskt viktig för SVERIGE. Sen kan dom få större orsak att ta över Balkan länderna med tanke på förläggningen av bägge gasledningarna och anledningen 2 är det finns många ryssar som dom anser sig behöva skydda. Vilket inte stämmer för dom ryssar som flyttat till andra länder har gjort det för att dom inte delar Putins politiska åsikter. Och vill inte hamna i fängelse eller bli mördade för sina egna åsikter och önskan om riktig demokrati. 

Sen har ju Tyskland fina land områden som passar till ryska marinbaser för att lättare kunna skydda sina gasledningar som utomstående fiender.

Vilket gör det lättare att kunna med gaspriser fastslå sina politiska mål med landet man säljer gasen till, med lite prispressar grepp får att få sin vilja igenom.
Och dom länderna kommer på det viset lämna öppet mål att bli BUSHAD så att säga, som George W Bush sa men inte gjorde fast på ryskt maner ala Putin. För dom kan ju inte döda olika landsledare utomlands som kan göras i Ryssland om man är med i Enade Ryssland partiet.

Sen så går man emot klimatavtalet som slöts i Paris vilket gör Putins fagra löften till lögner. Vilket gör att tyngre större fartyg inte kommer att kunna köra sina laster hur mycket som helst utan måste vara dubbla skikt på fartyget särskilt med brandfarliga och giftiga laster. Och vissa båtar kommer mest troligt att förbjudas passera över gasledningarna på grund av terrorhot.

För hittills har historien visat dom följer USA ifråga om vad dom har rätt att göra mot andra länder och deras territorium så länge de gynnar landet och dom börsnoterade företagen med affärsintressen i området. Därav av mitt låga förtroende för deras fagra löften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar