söndag 11 september 2016

SYRIENS BARNS STÖRSTA FRUKTAN....

Att barnen börjar förlora livsglädjen syns i barnens ögon och sättet dom reagerar på då dom möter främlingar med fotokamera. Denna flicka från Syrien reagerade på en fotograf i tidigt skede i Syrien kriget.

Nu är deras största fruktan al-Assad, Putin med dess ryska arme och bombplan, men också DAESH och flera kriminella grupperingar som plundrar våldtar och torterar dom som kommer i deras väg. Dom vaknar med bomber fälls och beskjutningar utanför deras hem. Barnen får se dagligen vuxna som barn kroppar slits i stycken nästan av maskingevärs skott och bomber. Nu har dessa barn fötts till ett krig som pågått i över 5 år. Barn så unga som 6-14 år har börjat få en längtan efter att dö, för dom anser detta är inget liv. Och deras största fruktan är ryssarna med deras militär och al-Assad med deras militär. Och al-Assads militär är kända för sina aggressiva tortyrmetoder,plundring och våldtäkter på oppositionens kvinnor och flickor.

Och hans arme har fått order driv iväg oppositionens befolkning till varje pris.

Och har man sett såna här saker ske vecka ut och vecka in i flera år såklart man tappar lusten att leva. Hellre väljer barnen i Syriens oppositions befolkningen döden som går snabbt än att utsätta för detta av al-Assads arme och med rysk arme som observatör i sådana här situationer.

Det finns ett ordspråk som man sår får man man skörda tre gånger om. Det kommer igen som en antingen på den som gjort orätt eller på barnen. Men i såna här gäng finns alltid en ledare som visar hur det ska gå till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar