söndag 4 september 2016

RYSSLAND & USA'S MAKTKAMP FORTSÄTTER....

Maktkampen mellan USA och RYSSLAND om vem som har största makten över araberna och deras olja&gas fortsätter. Även om dom kommer överens om terrorgrupperna i Syrien bland annat.

Men tyvärr tänker inte Rysslands eller USA'S maktelit på att deras fortsatta kamp om makten över araberna som håller särskilt EU länderna under konstant hot.

Även  om man skulle ge dessa makthavare en fysisk spark i rumpan så skulle dom inte vara intelligenta nog för att inse dom måste ändra helt och hållet på deras politiska agenda att härska över andra länder och deras politiska agenda.

Tack och lov för Kina dom kan vara en diktatur men det håller dom på hemmaplan. Men deras ödmjukhet gör dom till perfekta affärspartners och pålitlig sådan. Då dom gör statliga affärer med andra länder och försöker inte styra politiken utan är mer fokuserad på att få ett mer produktivt affärsutbyte både med affärer statliga som privata men också forskning och utbyte av studenter. Och hittills har det varit lönsamt både för staten och dom privata företagarna.

Vi har även här i Skellefteå ett nu bredare samarbete om miljövänlig elproduktion med några olika företag,så nu då dom verkställer sina miljölöften är det inte bara tomma ord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar