tisdag 20 september 2016

al-ASSADS SHABEEB DEL 2

Vad som nu kommit fram i Sverige är att Bashar al-Assad har skapat en arme av krypskyttar som placerar sig i höga byggnader runt om i Syrien som militären kontrollerar tillsammans med ryska styrkor. Från dom höga byggnaderna kan dessa krypskyttar skjuta osedda ihjäl oppositionens befolkning.

Sen har han folk bland dessa oppositionens befolkning som går bokstavligen och samlar folk som hörs vara emot al-Assad eller bär på musik i Iphone som sjunger emot al-Assad och tar dom till fängelset i Damaskus där avdelning 215 är ,där dom torteras till döds. Anhöriga till dessa har nu börjat samla bildbevis som foton och videos där man kan se vid vissa tillfällen finns även militärklädda som går till attack fysisk mot kvinnor och barn förutom män. En del misshandlas på plats till döds.

Nu har det även kommit till allmän kännedom att dessa mördare har blandat in sig bland flyktingarna i Europa. Så även sen dom nu flytt kriget i Syrien så fortsätter al-Assads slaktare att hota dom i våra demokratiska länder. Det sägs bland flyktingarna att al-Assads Shabeeb är grymmare och dödligare än DAESH.

Det är ett väldigt smart drag av al-Assad att vända sig till Putin om assistans, för Putins totala maktbegär över arab regionen gör att han mer än gärna blundar för dom krigsbrott nu al-Assads krypskyttar och mördande extra arme begår i al-Assads totala frenesi att rensa bort all mänskligt motstånd till hans familjs makt i Syrien.

Men det chockerar mig att Vladimir Putin och hans oligarker inte har nån som helst gräns för vad dom går med på för att få makten över några arabländer. Inga som helst etiska gränser.

Och Sverige där cirka 60 av al-Assads slaktare befinner sig tycker jag myndigheterna nu ska pröva på den bevisning som tillhandahållits så att bland annat Tyskland också kommer att döma dom som finns där. Annars får väl domstolen i HAAG göra det inte Sverige vill höra. För i detta fallet så anser många länder att Sverige visar vägen.
Så då är det dags att Sverige tar på sig ledartröjan och gör jobbet för att få ett tryggare Europa. Så följer övriga EU länder efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar